Teollisuusliitto ostaa SAK:n toimitilat

09.10.2017

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö myy nykyiset toimitilansa Teollisuusliitolle ja ostaa uudet toimitilat Teollisuusalojen ammattiliitto TEAMilta.

SAK myy toimitilansa Teollisuusliitolle 8,3 miljoonalla eurolla ja ostaa uudet tilat TEAMilta 6,3 miljoonalla eurolla, SAK kertoo tiedotteessaan. Uudet toimitilat sijaitsevat Hakaniemessä osoitteessa Pitkänsillanranta 3.

SAK:n keskustoimiston henkilökunta muuttaa uusiin tiloihin ensi kevään aikana. Nykyisessä osoitteessa Metallitalossa SAK:n keskustoimisto on sijainnut 1960-luvun lopulta.

Toimitilajärjestelyjen jälkeen kaikki Teollisuusliiton ja sen työttömyyskassan Helsingin toiminnot keskitetään saman katon alle Metallitaloon ensi kevään kuluessa.