Metallityöväen Liitto

Hyödynnä kaikki jäsenetusi

Työehtosopimusten, työsuhteen etujen neuvonnan ja valvonnan, oikeusavun, työsuojelun valvonnan, koulutuksen ja työttömyysturvan lisäksi Metalliliiton jäsenyys tuo mukanaan monia muitakin etuja. Käytä ne hyödyksesi.

Vakuutus

Metallityöväen Liitto ja If ovat sopineet Liittovakuutuksesta, joka sisältää matkustajavakuutuksen ja turvan pysyvän haitan varalle sekä Järjestövakuutuksen.

Jäsenillä on mahdollisuus myös muihin edullisiin vakuutuksiin

Lomapaikkoja

Liiton omien lomapaikkojen Metallikeron ja Metallirannan lisäksi Metalliliitto on hankkinut jäsentensä vuokrattaviksi viikko-osakkeita eri puolelta Suomea. 

Myös muuta lomatoimintaa on tarjolla.

Alennusta bensasta

Teboil tarjoaa alennuksia käteisostoista kaikilta miehitetyiltä Teboil- asemilta sekä automaattiasemilta (Teboil Express- asemia lukuun ottamatta).
www.teboil.fi/liitto

Renkaita

Euromasterilta saa 5 prosentin lisäalennuksen kaikista henkilö- ja pakettiauton renkaista ja niiden asennustöistä (alennus lasketaan kulloinkin voimassaolevasta kuluttajanettohinnastosta).
www.euromaster.fi

Tallink Silja

Liiton jäsenillä on mahdollisuuden liittyä Club One -jäseneksi ilmaiseksi suoraan keskimmäiselle Silver -tasolle. Silver-tason etuihin kuuluu mm. 20 % perusalennus sekä 35 % ennakkovaraajan etu tietyistä normaalihintaisista tuotteista.

Alennusta lehtitilauksista

Otavamedia antaa 33 lehden valikoimasta joko itselle tai lahjaksi 30 prosentin alennuksen normaalitilaushinnasta. Tilaukset voi tehdä osoitteessa
www.otavamedia.fi/metalliliitto

Työväenlehti edullisesti

Työväenlehden tilaamiseen saa tukea

Alle 30-vuotiaille European Youth Card

Metallityöväen liitto on tehnyt yhteistyösopimuksen Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssi ry:n kanssa. Alle 30-vuotiaiden jäsenten jäsenkorttiin on painettu EYCA-tunnus. EYCA on eurooppalainen nuorisokortti, jolla saa etuja ympäri maailmaa. Lisätietoja saat liiton nuorten nettisivuilta ja osoitteesta
www.europeanyouthcard.fi

Autonvuokrausta

Hertz Autovuokraamo tarjoaa SAK:n liittojen jäsenille erikoishinnat vapaa-ajan vuokrauksista Suomessa ja ulkomailla.
www.hertz.fi

Paljon muutakin

Jäsenyys tuo monta muutakin etua.
 

 

Etusivun valokuva: Vesa-Matti Väärä