Metallityöväen Liitto

SuomiAreena 10.–14.7. Porissa

Yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma SuomiAreena järjestetään Porissa 10.–14.7.2017. 
Tapahtuman pääteema on "Suomi 100 - Yhdessä".

Viiden päivän aikana SuomiAreenalla järjestetään yli 170 tilaisuutta, joihin osallistuu lähes 950 yhteiskunnallista vaikuttajaa poliitikoista viihdetähtiin.

Suomi 100 - Yhdessä -pääteema näkyy keskustelun teemoissa ja toteutuksessa, sillä lähes 40 keskustelutilaisuutta järjestetään eri organisaatioiden yhteistyökeskusteluina. Tavoitteena on tuoda eri toimijoita yhteen ja saada aikaan yllätyksellistä ja särmikästä keskustelua.

SuomiAreenan keskustelutilaisuudet järjestetään kuudella päälavalla, joiden lisäksi ohjelmaa on MTV-lavalla ja Aika-lavalla.

Viikon aikana on yhteiskunnallisen keskustelun lisäksi myös viihteellisempää ohjelmaa.

Kansalaistorilla lähes 90 organisaatiota, yritystä ja yhdistystä esittelee toimintaansa SuomiAreena-kävijöille.

SuomiAreenan keskusteluita voi seurata suorana MTV Katsomossa ja osa keskusteluista esitetään SuomiAreenaTV-kanavalla, joka on katsottavissa Digitan antennitelevisioverkossa. Keskusteluihin pääsee mukaan sosiaalisessa mediassa tunnuksella #suomiareena.

Lue lisää tapahtumasta
suomiareena.fi
SuomiAreenan ohjelma

Teollisuusliiton jäsentilaisuus 13.7.

Teollisuusliitto-hankkeen kolme liittoa kutsuvat sinut yhteiseen jäsentilaisuuteen SuomiAreenassa.

Paikalla on Teollisuusliiton, TEAMin ja Puuliiton johtoa, jota voit tulla jututtamaan. Muuten ohjelmassa on pientä purtavaa ja vapaamuotoista yhdessäoloa.

Jäsentilaisuus on SuomiAreenassa torstaina 13. heinäkuuta klo 18–20, Viikkarin Valkaman Lounasruokala / Kahvilakioski Aromi-aitta, Juhana Herttuan katu 17, Pori.

Paikkoja on rajoitetusti. Tarjoilujen varaamiseksi, ilmoittaudu 22.6. mennessä osoitteessa: www.lyyti.in/3liittoaPori