Metallityöväen Liitto

Metalliranta

Metalliranta on Metallityöväen liiton jäsenille sekä heidän perheilleen tarkoitettu virkistysalue. 

30 hehtaarin suuruinen alue sijaitsee Tavistholmenin saaressa Loviisan Valkossa. Saarelle ei ole ajotietä. Alueen pysäköintipaikalta on noin kilometrin kävelymatka majoitusalueelle. Pysäköintipaikalla on kärryjä tavaroiden kuljettamista varten.
Pysäköintipaikan osoite: Pitkäniityntie 18 A, Valko (Loviisa).
Ajo-ohje.

Metallirannassa on viisi 20 m 2:n suuruista majoitushuonetta, joissa jokaisessa on neljä vuodepaikkaa sekä kaksi varapatjaa. Osa vuodepaikoista on parvella. Huoneistoista kahdessa voi pitää kotieläintä, esimerkiksi kissaa tai koiraa.

Käytössä kesäisin

Metallirantaa voi vuokrata kesäajalle (29.5.-2.9.2017). Viiden vuorokauden mittainen majoitusviikko alkaa maanantaina klo 12 ja päättyy lauantaina klo 12.

Lomaviikon hinta on 140 € (vuonna 2017), mihin sisältyy majoitus, sauna sekä soutuveneen käyttö. Metallirannan loma-asunnot on tarkoitettu ainoastaan Metalliliiton jäsenperheille.

Huoneistoissa on patjat, tyynyt ja peitteet kuudelle. Lakanoista ja pyyhkeistä tulee majoittujan huolehtia itse. Huoneissa on mikroaaltouuni, kahvinkeitin, jääkaappi sekä kuuden hengen astiasto.

Lomailijat valmistavat ruokansa Metallirannan keskusrakennuksen keittiössä. Keskusrakennuksessa on myös wc, suihku ja muut sosiaalitilat sekä televisio. Alueella on yhteiskäytössä myös sauna ja ulkogrilli.

Metallirannassa voi myös telttailla. Leirintäpaikan hinta on 10 €/telttavuorokausi. Maksuun sisältyy saunan, soutuveneen ja yhteistilojen käyttömahdollisuus.

Varaukset

Majoitusvaraukset tehdään liiton jäsenlehdessä Ahjossa no 3 helmikuussa julkaistavalla varauslipukkeella 10.4. klo 15 mennessä. Kesän 2017 lomaviikkojen arvonta suoritetaan huhtikuussa viikolla 17 kaikkien lomaa hakeneiden kesken. Arvonnan tulos ilmoitetaan kirjallisesti lomaviikon saaneille.

Liiton toimisto laskuttaa majoitusviikon ennen loman alkua.

Aluetta ja varauksia koskevat tiedustelut: Pia Toivanen, puh. 020 77 41151, Ari Kolehmainen, puh. 020 77 41303 tai sähköpostitse metalliranta@metalliliitto.fi