Metallityöväen Liitto

Kuvien tilaaminen

Valokuva-arkisto ei luovuta valokuvien alkuperäiskappaleita ulkopuoliseen käyttöön. Tilatut kuvat toimitetaan asiakkaalle digitaalisessa muodossa sähköpostitse tai postitse cd-rom levylle kopioituna.

Ammattiosastot, liiton jäsenet sekä ammattiyhdistysliikkeen sidosryhmät saavat tilaamaansa kuvat, joiden kuvaoikeuden haltija on Metallityöväen liitto ry, käyttöönsä veloituksetta. Muille ulkopuolisille valokuva-arkiston kuvien käyttö on maksullista

Metallityöväen liitto ei ole kaikkien valokuva-arkistossa olevien kuvien kuvaoikeuden haltija, vaan valokuva-arkistossa on myös paljon kuvia, jotka ovat ainoastaan säilössä liiton kuva-arkistossa ja varsinaisen kuvaoikeuden (tekijänoikeus) omistaja on kuvan kuvaaja.

Näissä tapauksissa asiakas neuvottelee itse kuvaajan tai kuvaoikeuden haltijan kanssa. Asiakkaalle ilmoitetaan aina erikseen tällaisessa tapauksessa.

Kuvien toimitustapa

Asiakas voi tehdä kuvatilauksen joko tilaamalla kuvat valokuvien tilauslomakkeella tai valokuva-arkiston hoitaja Arja Eriksson-Vakkarilta.

Yhteystiedot
 

Työväen arkisto

Sörnäisten rantatie 25, 2. krs
00500 Helsinki
puh. 09 774 3110
info@tyark.fi

Arkiston aukioloajat:
ma, ti, ke, pe 10-16
to 10-19