Metallityöväen Liitto

Tuottavuusloikka yhteistyöllä

Metalliliiton ja Teknologiateollisuuden järjestämä seminaari "Tuottavuutta yhteistyöllä ja kannustavalla palkkauksella" järjestetään  23.11.2016 klo 9-16 Cumulus Koskikatu -hotellissa, Koskikatu 5, Tampere.

Kaipaatteko yrityksessänne uusia ideoita tuottavuuden kehittämiseen, yhteistyön parantamiseen tai osaamispohjaisen palkkausjärjestelmän rakentamiseen?

Luennoitsijoiden ja yritysesimerkkien avulla kuullaan tuottavuuden kehittämisestä yhteistyöllä, työelämän muutostarpeista ja haasteista.
 
Yritysesimerkkien kautta saadaan tietoa osaamispohjaisen palkkausjärjestelmän rakentamisesta, projektin vaiheista ja käytännön kokemuksista. Tilaisuudessa on esillä osaamispohjainen palkkausjärjestelmä, jonka perusteella maksetaan työntekijöiden palkat.
 
Jos olette kiinnostuneet uudesta palkkausjärjestelmästä tai teillä on projekti työn alla, niin saatte vinkkejä työhönne.

Tilaisuuden ohjelma PDF
 
Tilaisuus on tarkoitettu sekä työnantajan että työntekijöiden edustajille, koska toiminnan kehittäminen yhteistyössä saa aikaan parhaita tuloksia.

Tilaisuus on osallistujille maksuton.
 
Ilmoittautuminen viimeistään 4.11.2016 alla olevasta ilmoittautumislinkistä:
Ilmoittaudu


Lisätietoja antavat:
Metalliliittosta Kari Hyytiä, puh. 040 725 2984
Teknologiateollisuudesta Pekka Lukkari, puh. 044 288 5809