Työntekijöiden palkkarakennekursseja syksyllä 2017

Kannustava ja oikeudenmukainen palkkaus on yrityksen menestystekijä. Palkkarakenne ja sen pitäminen ajan tasalla ovat palkkauksen kulmakiviä.

Kurssin käytyään osallistuja hallitsee Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen palkkarakenteen määräykset ja niiden soveltamiseen liittyvät näkökohdat oikeudenmukaisen ja kannustavan palkkauksen toteuttamisessa ja ylläpidossa.

Kurssi on tarkoitettu Teknologiateollisuus ry:n jäsenyrityksissä niille työnantaja- ja työntekijäpuolen edustajille, jotka osallistuvat työssään palkkarakenteen soveltamiseen ja ylläpitoon liittyvien asioiden hoitamiseen. Työnvaativuustyöryhmän toimintaan osallistuminen edellyttää palkkarakennekurssin käymistä.

Palkkarakennekurssi 12.9. Murikka-opistossa Tampereella

Ilmoittautuminen 25.8. mennessä tästä linkistä.

Kurssin pääaiheita ovat
• palkkauksen ja palkitsemisen periaatteita teknologiateollisuudessa
• työntekijän peruspalkan perusteet ja rakenne
• palkkarakenteen käyttäminen ja ylläpito.

Kurssimaksu
Teknologiateollisuus ry:n jäsenille 280 € + alv , muille 330 € +alv.
Maksu sisältää koulutuksen ja koulutusaineiston lisäksi ohjelman mukaiset
tarjoilut.
Kurssi laskutetaan jälkikäteen, kurssin laskuttaa Teknologiainfo Teknova Oy

Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 24 henkilöä.

Lisätietoja
Lisätietoja antavat ja Teollisuusliitto ry:ssä Mirjami Suikki, puh. 020 7741106 sekä Teknologiateollisuus ry:ssä Tapio Toivonen, puh.  050 380 1790
Koulutuksen käytännön asioissa sinua auttaa Sirkka Laasasenaho, puh. 044 075 0005, etunimi.sukunimi@teknologiateollisuus.fi.

Kursseja on syksyllä 2017 myös seuraavilla paikkakunnilla:

21.9. Oulu Ilmoittautuminen 1.9. mennessä tästä linkistä

29.11. Vantaa  Ilmoittautuminen 9.11. mennessä tästä linkistä